Adatkezelési tájékoztató

 

Jelen tájékoztató a Bestroy Bt. (1037. Budapest, Toboz utca 28. mfszt. 2. Cégjegyzékszám: 01-06-754063 - továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, www.sopont.hu internet címen elérhető weboldalon (a továbbiakban Weblap) publikált tartalomszolgáltatás igénybe vételének adatvédelmi szabályait tartalmazza. 

  1. A Szolgáltató adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. törvénnyel
  2. A szolgáltatás során felhasználónak minősül a Weblap látogatója (a továbbiakban Felhasználó), illetőleg mindenki, aki annak bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Weblap szolgáltatása bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Adatkezelési tájékoztatóban közzétett szabályokat.
  3. A Weblap látogatása során a szerveren biztonsági okokból a Szolgáltató rögzíti a Felhasználó hálózati identitását: számítógépének IP-címét, valamint látogatásának időpontját, illetve az oldalon tett aktív tevékenységeit. Ezeket az adatokat a Szolgáltató elektronikus formátumban legfeljebb 30 napig tárolja a szerveren. A Szolgáltató az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adja ki.
  4. A Weblapot a Felhasználók anonim módon, regisztráció és személyes adatok megadása nélkül látogatják, szolgáltatásait bejelentkezés nélkül veszik igénybe. A Szolgáltató a Felhasználókról nem tárol semmilyen személyes információt a Weblap adatbázisában.

Jelen adatkezelési tájékoztatóban közzétett információk a Felhasználók személyes adatainak kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkoznak. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban a Szolgáltató külön nyilatkozatot nem tesz.