Kozmetikumok

Számos kozmetikai cég használ természetes alapanyagú készítményeket kozmetikai felhasználásra. Közüllük az egyik legismertebb a Holt-tengeri készítmények.

salt-112-kozmetikumokA Holt-tengeri iszap és só különlegességét a kivételesen magas értékes ásványi anyag és nyomelem tartalom adja, egyedülálló regeneráló és stressz oldó hatásuk közismert. A kollekció termékei só- és iszaptartalmuknak köszönhetően természetes módon tisztítják és regenerálják a bőrt, növelik a káros környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képességét, serkentik a vérkeringést, kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket, csökkentik a cellulitisz látható jeleit. Használatuk jót tesz bőrbetegségekben (psoriasis, ekcéma, acne) szenvedőknek. Csökkentik a reumatikus fájdalmat, javítják a fájdalmas területek mozgékonyságát. A kollekció termékei nem tartalmaznak színezéket és különlegesen finom illatúak.

Számos készítményekben megtalálhatjuk őket:

- szappanok

- arc-test radírok

- krémek

- fürdősók

- pakolások, stb.

Forrás: www.manufaktura-hu.com

Én magam 12 éve dolgozom kozmetikusként és az évek alatt összegyűjtött tapasztalatok, valamint a vendégek visszajelzése alapján, bátran ajánlhatom a Holt-tengeri készítményeket, mind kozmetikai mind otthoni arc- és testápoláshoz. A belőle készült kozmetikumok 26 féle ásványi anyagot és számos nyomelemet tartalmaznak. Ezek az értékes anyagok a bőrünkön keresztül épülnek be…